Fietsevenementen

Avond Fiets Tweedaagse 2015: woensdag 17 en donderdag 18 juni

AF4D bij Waver Holendrecht BullewijkToerfietsclub Weesp pakt de traditie van de Avond Fiets Meerdaagse weer op! Hiervoor zijn twee leuke routes uitgezet tussen de 25 en 30 kilometer.
Deze zijn gepijld en tevens beschikbaar op GPS (klik hier) en op papier.

Route 1e dagDe route op de eerste avond voert langs de Vecht naar Muiden, van daar over het fraaie nieuwe fietspad (Jan Kerstenpad) langs de dijk naar de Maxis en vervolgens richting IJburg. Voor het begin van de Nesciobrug is er een versnapering voor elke deelnemer. Langs het kanaal gaat het weer richting Weesp. Via Overdiemerweg en Stammerdijk gaat de route verder langs de Diem en de Gaasp tot vlak voor de Gaaspermolen. Via het nieuwe mooie Gaaspermolenpad en het fietspad over de spoorbrug wordt dan weer het clubhuis van TFC Weesp bereikt.

Route 2e dagDe start van de tweede avond is – net als de eerste avond – bij TFC Weesp. De route gaat dan via de ‘s-Gravelandse weg, Keverdijk en Visserijpad naar Naarden Vesting. Vlak na het Arsenaal is er een versnapering voor elke deelnemer. Vervolgens gaat de route geheel via fietspaden naar Muiderberg en daarna over de Brink richting de Hakkelaarsbrug. Via Keverdijk, Honswijkerpad en Reaalspolderweg is het dan niet ver meer naar de finish bij IJssalon Nelis die alle deelnemers trakteert op een welverdiend ijsje!Nelis' IJssalon

De start is op beide avonden tussen 18.00 en 19.00 uur bij het clubhuis van TFC Weesp aan de Papelaan 126. Het is nog lang licht in deze periode (zon onder 22.01 uur) dus iedereen is ruimschoots voor het donker weer thuis.

Kosten van deelname: € 4 voor 2 avonden fietsplezier. Leden van TFC Weesp doen gratis mee. De inschrijving is bij de start.