Toertochten

Zaterdag 7 en zondag 8 augustus 2021: Drie Provinciëntocht. Afstanden 40/65/90/130 km.

Kaartje

Zaterdag 7 en zondag 8 augustus organiseert TFC Weesp
samen met Toerclub Avanti de Drie Provinciëntocht. Voor zowel de prestatieve als recreatieve fietser zijn er aantrekkelijke routes over rustige en autoluwe wegen door het veen- en plassengebied op de grens van Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. De tocht kan zowel op zaterdag als op zondag worden gereden. De routes zijn op beide dagen hetzelfde.
Sticker

De routes zijn volledig gepijld en daarnaast ook beschikbaar op papier. De GPS-tracks kunnen een week van te voren worden gedownload via de website van TFC Weesp.

De deelnemers in Weesp aan de langste afstand hebben de pauzepost in het clubhuis van Avanti, de starters in Alphen aan den Rijn pauzeren in Weesp. Voor de 65 en de 90 km zijn er gemeenschappelijke pauzeposten.Sticker

Logo TFC Weesp

Voor een hapje en drankje na afloop kun je tot 16.00 uur bij ons clubhuis terecht.

Bij het organiseren van deze tocht volgen we de corona richtlijnen van het RIVM en de NTFU.
We hanteren daarom bij de start gespreide vertrektijden, het is alleen mogelijk om vooraf in te schrijven en er is zowel voor zaterdag als zondag een limiet van 200 deelnemers.

Op beide dagen is de start tussen 8.00 en 10.00 uur aan de Papelaan 126 in Weesp. Bij de voorinschrijving maak je een keuze uit een aantal tijdvakken van een kwartier waarbinnen je kan vertrekken (verschillende starttijden per afstand).

Inschrijven voor de tocht op zaterdag klik hier zaterdag.
Inschrijven voor de tocht op zondag klik hier zondag.

Het inschrijfgeld voor de langste afstand is €5, voor de overige afstanden €4. Leden van TFC Weesp en jeugd t/m 15 jaar doen GRATIS mee. NTFU-leden krijgen €1 korting.
Voor afmelden, een hapje en een drankje kunt u tot 16.00 uur in ons clubhuis terecht.

De start in Weesp is vanuit het clubhuis van TFC Weesp aan de Papelaan 126, 1382RP Weesp.