Jan Robben onderscheiden met Het Gouden Wiel

Tijdens ons jaarlijkse clubweekend is Jan Robben onderscheiden met ‘Het Gouden Wiel’.

Jan ontving deze onderscheiding vanwege zijn werk voor de club in het algemeen en in het bijzonder voor zijn tomeloze inzet voor de toercommissie. Ongeveer elke maand organiseren wij een toertocht die voor iedereen toegankelijk is. Het organiseren en uitpijlen van alle afstanden is een flinke klus. De toercommissie zorgt voor de mooiste routes, de routebestanden voor navigatiesystemen, de routebeschrijvingen, het uitpijlen en de heerlijke koffiestop om bij te tanken.

Jan is ontzettend betrokken bij het maken/uitzetten van alle toertochten. Minutieus ontwerpt en controleert hij daarna op de fiets of alles klopt, hangt de pijlen op en haalt ze na afloop ook weer weg.

Het Gouden Wiel is een onderscheiding in de vorm van een speld die bedoeld is voor vrijwilligers van wielerverenigingen die zich minimaal tien jaar verdienstelijk inzetten voor de vereniging.

“Het Gouden Wiel is er voor de vrijwilliger die zich al jarenlang inzet voor de vereniging. Want het zijn deze vrijwilligers die de vereniging draaiende houden.”

Mede door Jan zijn tomeloze inzet en toewijding kunnen we als fietsclub jaarlijks honderden fietsers laten genieten van onze hooggewaardeerde en gevarieerde toertochten.